Beacon @ Control 30 Ianuarie

January 30, 2020
Club Control
Constantin Mille Nr.4
Bucuresti

Fondat în 2011, Beacon este proiectul lui Thomas Mullarney III și Jacob Gossett. Cei doi s-au cunoscut pe când urmau cursuri de artă la prestigiosul Pratt Institute din New York și, în scurt timp, au început să compună muzică ce îmbina melodicitatea R&B cu subgenuri ale muzicii electronice și influențe diverse, de la Underworld la Jeff Buckley.
După câteva single-uri lansate independent, Beacon sunt preluați de casa de discuri Ghostly International, sub umbrela căreia au lansat trei albume de studio și au concertat în turnee internaționale, alături de Gold Panda, Oneohtrix Point Never și Tycho.
Pentru ultimul album, Gravity Pairs (Ghostly, 2018), Beacon au adoptat un stil de compoziție liniar, având la bază melodii cântate la pian sau chitară, precum și armonii vocale în iterație, inspirați fiind de teoriile filosofului Walter Russell, ce descria ordinea ritmică a universului sub forma unor „perechi gravitaționale”.
Recent, Beacon au lansat single-ul Wave of Mutilation, o reinterpretare sub forma unei meditații slow-tempo la pian a cunoscutei piese Pixies.

Concertul Beacon de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1004668629883206
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.
nike-air-force-1-shadow-lucky-charms-dj5197-100-date-sortie | nike air zoom tw 2009 brown and gold

Beacon Jan 30
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?