Black Lips concerteaza in noiembrie la Bucuresti

November 25, 2017
Control Club
Constantin Mille Nr.4
Bucuresti

Sambata, 25 noiembrie, nonconformistii garage rock si flower punk The Black Lips vor canta alaturi de eroii locali The Nuggers si Palma Hills. Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile online pe Eventbook.ro.

Povestea Black Lips incepe in 1999, intr-o suburbie conservatoare din Atlanta, Georgia, cand Jared Swilley si Cole Alexander, prieteni din copilarie si proaspat exmatriculati din liceu, hotarasc sa puna bazele unei trupe, animati de pasiunea comuna pentru The Stooges si The Ramones. Urmeaza numeroase show-uri live , energice si nonconformiste, in barurile orasului lor natal, timp in care formatia isi creaza un sound original – garage rock cu influente blues, psihedelice si punk – plus o doza deloc neglijabila de naturalete.

Au trecut aproape 18 ani de atunci, dar pasiunea pentru turneele live nu a parasit formatia. Black Lips au lansat nu mai putin de noua albume de studio si au concertat pe tot globul, din Statele Unite pana in India si Orientul Mijlociu. „Dintotdeauna ne-am dorit sa fortam limitele. Cand cineva ne spune ca nu putem face ceva, simtim ca e de datoria noastra s-o facem. Suferim de opozitionism”, marturiseste Swilley.

Pentru cel mai recent album, Satan’s Graffiti or God’s Art? (Vice Records, 2016), Black Lips au facut echipa cu Sean Lennon. Inregistrarile au avut loc in studioul acestuia, aflat intr-o ferma izolata din statul american New York, iar produsul final este oglinda evolutiei muzicale a trupei. „Lunile petrecute lucrand la acest album au fost cele mai frumoase din viata mea. A fost o experienta magica!”, spune Swilley. Discul a beneficiat si de contributia lui Saul Adamczewski (Fat White Family) in rol de co-producator, si de un alt oaspete „magic”: Yoko Ono.

Sambata, 25 noiembrie, dupa ora 21, Black Lips promit publicului bucurestean un show dinamic si antrenant, in compania trupelor locale The Nuggers (Bucuresti) si Palma Hills (Cluj-Napoca).

http://black-lips.com

Black Lips – Can’t Hold On (video): https://youtu.be/KSbC-eqDFIE

“This is what the Black Lips do, they bend to no one’s will…” – Q

“It’s a subtle reminder of what the Black Lips do so well, teasing the horror out of

wholesomeness and recasting Golden age rock’n roll in a strange discomfiting

light” – Pitchfork

“They bounce between genres with screwball zeal, but the anti-concept loopiness

can be weird fun“ – Rolling Stone

Concertul Black Lips este organizat de Control Club cu sprijinul OneDay. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1905159139706864

Biletele se pot achizitiona in avans, la pretul de 40 de lei, online, prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-black-lips-live-at-control-club) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si librariile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.تسوق ماست اند هاربر السعودية أونلاين مع تخفيضات 25 – charles barkley nike shoes for sale cheap jordan , نمشي – 75% | nike air zoom tw 2009 brown and gold

Black Lips 25 Nov
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?