FM Belfast si Casetofoane canta sambata la Control Club

April 27, 2013
Control Club
Constantin Mille Nr.4
Bucuresti

FM Belfast - Live @ Iceland Airwaves! from Bowen Staines on Vimeo.

Sambata, 27 aprilie, dupa ora 22, muzica pop islandeza cucereste Bucurestiul: FM Belfast (electro-pop, Morr Music) concerteaza la Control Club – Sala Berlin (Constantin Mille, 4). In deschidere, eroii locali Casetofoane (Local Records).

FM Belfast a luat fiinta in 2005, la initiativa cuplului Árni si Lóa din Reykjavik, ce doreau sa inregistreze un cantec de Craciun – cadou pentru prietenii lor. In scurt timp insa, proiectul muzical a luat amploare, dupa cooptarea lui Örvar Þóreyjarson Smárason de la múm si cucerirea scenei locale, ce a culminat cu aparitii de rasunet la prestigiosul festival Iceland Airwaves. In 2008, trupa lanseaza primul album, How To Make Friends, foarte bine primit de public si critici deopotriva.

In 2010, FM Belfast au concertat la peste 50 de festivaluri muzicale din Europa, consolidandu-si notorietatea in lumea intreaga datorita multi-premiatului documentar Backyard, despre scena muzicala islandeza. In prezent, trupa promoveaza cel de-al doilea album, I Don’t Want To Sleep (Morr Music), cucerind publicul cu un amestec electro-pop melodios dar energic, puternic influentat de muzica anilor ’80.

http://fmbelfast.com/

Facebook: http://www.facebook.com/fmbelfast

Everybody has a good time at a FM Belfast concert , pure musical enjoyment – Iceland Airwaves

Icelandic synth pop with tongue merrily in cheek… a frothy pleasure – Q Magazine

Lo-fi kitschy wonderment – Mixmag

Trimisi din viitor pentru a salva lumea de la o posibila tragedie cvasi-cosmica, duo-ul Casetofoane, aterizat in 2013, dupa o defectiune a Discobolului Temporal 5000, se vede nevoit sa se acomodeze cu aceste timpuri. Folosind beat-uri electronice si instrumente spatiale pentru a mesmeriza audienta, dar si ca mijloc de comunicare cu posteritatea intergalactica, cei doi devianti lucreaza pe ascuns pentru a salva muzica de superficial, si in același timp hipnotizeaza populatia acestor vremuri cu ritmuri retro, extrase direct din masina timpului.

Primul release Casetofoane, intitulat Electromagnetic, este disponibil via Local Records.

Bandcamp: http://casetofoane.bandcamp.com

Facebook: http://www.facebook.com/casetofoane

Biletele la concertul FM Belfast si Casetofoane vor costa 20 de lei si vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare. Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/420100448058120nike foamposite 2000 black women shoes heels – Blanco – 991 – DJ3180 – Nike Air Max 97 By You Zapatillas personalizables | 100 – Ietp – nike kd vi squeak and light blue – Travis Scott X Air Jordan 1 Mid White Black Brown 555088

FM Belfast 27 Aprilie 2013
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?