Gonjasufi live, in premiera in Romania

May 12, 2017
Control Club / Form Space
-
Bucuresti/ Cluj

Artistul american de hip-hop avangardist Gonjasufi va concerta, in premiera in Romania, weekend-ul acesta: vineri, 12 mai, dupa ora 21, la Bucuresti, in Control Club si sambata, 13 mai, de la ora 23, la Cluj-Napoca, in Form Space. Ambele show-uri vor fi deschise de duo-ul hip-hop californian Skrapez .

Gonjasufi live, in premiera in Romania
Piesele lui Gonjasufi sunt niste potiuni alchimice, in care incap hip-hop, rock sau funk distorsionate, plus o voce care-ti scormoneste prin tot spectrul de emotii.
Andra Matzal (Scena9)

Gonjasufi aka Sumach Ecks, american cu radacini mexicane si etiopiene, este un artist versatil, colaborator al casei de discuri Warp, producator talentat, DJ, actor si profesor de yoga.

Activ pe scena hip-hop avangardista din San Diego inca din anii ’90, Ecks a intrat in atentia Warp Records in 2008, datorita colaborarii sale cu muzicianul californian Flying Lotus. A urmat albumul de debut, A Sufi and a Killer (Warp Records, 2010), o colaborare cu producatorul Gaslamp Killer, apoi inca doua albume de studio, numeroase colectii de remixuri si EP-uri.

Timbrul unic al vocii lui Ecks, descris de Pitchfork drept „un croncanit infricosator, ravasitor, insinuant, un hibrid spiritual intre George Clinton si Lead Belly” isi lasa amprenta in muzica sa, predominant experimentala, combinand beat-uri urbane cu acorduri psihedelice, acid-funk si garage rock, intr-un amalgam artistic ce i-a adus aprecierea criticilor si publicului deopotriva.

Aflat la finalul unui turneu european de promovare a celui mai recent album, Callus, lansat anul trecut, Gonjasufi va concerta pentru prima data in Romania, alaturi de Skrapez.

Piesele lui Gonjasufi sunt niste potiuni alchimice, in care incap hip-hop, rock sau funk distorsionate, plus o voce care-ti scormoneste prin tot spectrul de emotii. – Scena9

Gonjasufi seduce nu doar prin deconstruirea si amestecarea genului trip-hop cu soul, dub, nitel rock psihedelic si noise, ci mai ales prin povestea de viata a omului, care iese in evidenta prin dependenta de droguri, yoga si retorica incarcata socio-politic din versurile sale. – Art7

http://www.sufisays.com

Concertele Gonjasufi din Romania sunt organizate de Control Club (Bucuresti) si Form Space (Cluj-Napoca), cu sprijinul OneDay . Evenimente Facebook:

Bucuresti: Gonjasufi live in Control

Cluj-Napoca: Gonjasufi at /FORM SPACE

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se pot achizitiona in avans, la pretul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-gonjasufi- live -at-control-club) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si librariile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Pentru show-ul de la Cluj-Napoca, biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la Form Space (Aleea Stadionului, nr. 2), la pretul de 20 de lei inainte de ora 0.00 si 30 de lei dupa miezul noptii.FW0663 – adidas samba ireland live score last night – adidas Futurenatural Shoes Vivid Red Mens | nike air zoom tw 2009 brown and gold

Gonjasufi vs Romania
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?