Handsome Furs canta in Club Control, 15 Mai 2009

May 15, 2009
Club Control
Str. Academiei nr.19
Bucuresti


Cunoscuta pentru show-urile ce debordeaza de energie sexuala, formatia indie rock Handsome Furs va sustine vineri, 15 mai, un concert in Clubul Control din Bucuresti, informeaza organizatorii. In deschidere va concerta trupa Mes Quins. Evenimentul incepe la ora 22:00. Pretul unui bilet este de 35 ron.

Fondata in 2005 la Montreal, formatia Handsome Furs se compune din frontman-ul Wolf Parade, Dan Boeckner (voce, chitara, drum machine) si sotia sa, Alexei Perry (synth, drum machine). Trupa are la activ doua albume – Plague Park (2007) si Face Control (2009). Cunoscuti pentru show-urile live ce debordeaza de energie sexuala, Handsome Furs au un sound electro-indie, pe care revista Rolling Stone il asemana cu “The Cure cantand murdar intr-o bomba de fite” .

Proaspat lansat in martie anul acesta, albumul Face Control oglindeste experientele avute de Handsome Furs in recentul turneu est-european, cu precadere in Rusia. “Barurile din Moscova au o politica aparte pentru rezervari: chiar daca platesc sume uriase in avans, clientii pot fi trimisi la plimbare de bodyguarzi, daca infatisarea lor ridica suspiciuni. De unde si expresia: fetele la control!” (Dan Boeckner)

Cei doi Handsome Furs marturisesc ca trupa are la baza o etica nomada, calatoriile fiind atat izvorul de inspiratie pentru muzica lor, cat si scena perfecta pentru show-uri. “Amandoi ne dorim in secret sa fim jurnalisti. Credem ca muzica te ajuta sa-ti largesti perspectiva asupra lumii. Cu banii incasati pe un concert la Los Angeles, mergem si cantam in Serbia. Din punct de vedere financiar, e o decizie stupida, dar nu suntem o trupa orientata pe profit.” (Alexei Perry)LTB – JuzsportsShops | LemontroyalShops – nike air max paisley buy online shoes “White/Green” – nike lunarglide 3 womens purple

Handsome Furs 15 May 2009
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?