Introducing live – Concert electro-pop en francais cu Robi

May 31, 2013
J'ai Bistro
Calea Grivitei 55
Bucuresti

Una din cele mai interesante prezente feminine recente pe scena electro-pop din Franta, Robi, va concerta la Bucuresti, sambata, 1 iunie, in frumoasa gradina de la J’ai Bistrot, incepand cu ora 20:00, la initiativa <Introducing Live>.
In spatele numelui Robi se ascunde Chloé Robineau, o tanara pariziana crescuta in Africa si in Réunion, cantareata si cantautoare, ce a reusit, in mai putin de un an, sa impresioneze publicul francez si criticii muzicali deopotriva. Albumul sau de debut, L’Hiver et la joie, lansat pe cont propriu in februarie anul acesta, contine deja doua hit single-uri: On ne meurt plus d’amour, ales „videoclipul anului 2012” de cititorii revistei Les Inrockuptibles, si mai recentul Ou suis-je, o piesa electro-punk captivanta ce ii tradeaza influentele anglo-saxone.

Muzica lui Robi abordeaza teme poetice, ca timpul, dragostea, iluzia sau absolutul, iar influentele sale sunt diverse: de la Joy Division si Young Marble Giants la Beth Gibbons (Portishead), Suicide, The Kills, PJ Harvey sau Fiona Apple. Eleganta si senzualitatea sound-ului marca Robi sunt transpuse live, alaturi de trupa sa, intr-un show energic si antrenant caruia nu ii poti rezista!

Website: http://robimusic.net/
Facebook: http://www.facebook.com/robimusic

Praise:
„Robi semble appartenir à une famille anglo-saxonne : on la verrait bien cousine de VV des Kills, copine de Nick Cave” – Les Inrockuptibles
„De la pop minimale et hanteé, par une jeune chanteuse française” – Télérama
„Grave et lumineuse” – Le Figaro

Biletele la concertul Robi vor costa 15 lei si vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare.

<Introducing Live> este un concept nou, initiat de Mixtopia si OneDay Live, care isi propune sa aduca pe scenele din Romania trupe din noul val muzical din strainatate. Printr-o serie de evenimente unite sub umbrela unor spectacole de calitate, <Introducing Live> vrea sa creasca apetitul publicului roman pentru concerte cantate… LIVE, cum altfel. FW0663 – adidas samba ireland live score last night – adidas Futurenatural Shoes Vivid Red Mens | 100 Release Instant – neon green and oregon nike shox shoes women sale – Peaceminusone x boys nike hyperdunks 2013 black friday deals DH2482 – SBD

Robi 31 Mai J-ai Bostro
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?