King Khan And The Shrines, concert in premiera la Bucuresti!

June 9, 2017
Control Club
Constantin Mille nr.4
Bucuresti

Garage rock si psychedelic soul din Berlin, live la Bucuresti, cu o formatie-cult: King Khan And The Shrines ! Excentricii muzicieni cu peste 10 ani de turnee internationale la activ, numeroase albume de studio si o comunitate de fani infocati in intreaga Europa, vor concerta vineri, 9 iunie, dupa ora 21, la Control Club . Biletele s-au pus in vanzare online, pe Eventbook.ro.

King Khan And The Shrines, concert in premiera la Bucuresti!
Formata la sfarsitul anilor ‘90 de muzicianul indo-canadian Arish Ahmad Khan, trupa King Khan And The Shrines activeaza in prezent la Berlin, dar fascineaza publicul international cu show-urile sale neconventionale, ce imbina spiritualitatea liderului Arish Khan cu performace-urile eclectice si un mix inedit de instrumente live.

Un fel de „Bollywood James Brown”, cum insusi se prezinta, infasurat intr-o pelerina aurie, King Khan este acompaniat pe scena de sapte instrumentisti de renume, toti imbracati in costume de ceremonie. E ca si cum Roky Erickson ar fi acompaniat de Sun Ra Arkestra, sau Wilson Pickett ar conduce The Velvet Underground – King Khan And The Shrines au misiunea de a ajuta publicul sa evadeze din cotidian, oferind o experienta artistica eliberatoare.

De-a lungul carierei, King Khan And The Shrines au bifat aparitii live la festivaluri prestigioase ca ATP, Coachella, Sasquatch, Pitchfork si South By Southwest. In 2010, King Khan a fost invitat de Lou Reed si Laurie Anderson sa sustina un concert la Opera din Sidney, in cadrul Vivid Festival.

In 2013, King Khan And The Shrines au semnat cu label-ul nord-american Merge Records, care le-a lansat al patrulea album de studio, Idle No More. Primul extras pe single, Darkness, a fost prezentat in premiera de New York Times.

Anecdotele si legendele despre formatie si liderul sau charismatic sunt excentrice, hilare si poate nu in intregime adevarate, insa un lucru este cert: „King Khan este ca o sageata incandescenta lansata pe cerul intunecat. Nimeni nu stie cat de departe sau cat de sus va ajunge, insa e cert ca, in drumul sau, aceasta va lumina locurile cele mai intunecate”, spune John B. Smith, fondatorul grupului de activisti The Invaders, din Memphis.

http://www.kingkhanmusic.com

One of the most entertaining groups since the days of Ike & Tina!

King Khan And The Shrines’ Idle No More is inspiring on so many levels, but mostly because it beckons us to dance passionately and live fully in the wake of ever present darkness. – The Line of Best Fit

Khan’s genius has never been more obvious – NME

Concertul King Khan And The Shrines de la Bucuresti este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Facebook event: http://www.facebook.com/events/1022130427891491

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se pot achizitiona in avans, la pretul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-king-khan-and-the-shrines-live-at-control-club) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si librariile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.001 – DC4091 – NikesneakersShops , nike air chromeposite for sale california cheap – Jordan Jordan 1 Mid MMD (Black) | 『アディダス』に分類された記事一覧

King Khan Control 12 iunie
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?