No Age, Mono Jacks, Coughy – confruntare indie-rock in Club Control

April 21, 2011
Control Club
Academiei nr.19
Bucuresti


Joi, 21 aprilie, dupa ora 21, OneDay si Club Control va invita la un showdown indie-rock cu vedetete Sub Pop No Age si eroii scenei locale: The Mono Jacks si Coughy.

Joia asta tinem post: post-rock, art punk, experimental, lo-fi, noise pop sunt doar cateva din numeroasele incercari de a descrie fenomenul No Age, trupa care a revolutionat scena underground californiana, a cucerit topurile Pitchfork, a deschis pentru Pixies, Sonic Youth si Pavement, si a spart bariera mainstream obtinand o nominalizare Grammy.

Formata in 2005, de chitaristul Randy Randall si tobosarul & solistul Dean Allen Spunt, No Age isi are radacinile in scena DIY art-punk din Los Angeles, la care se adauga o constelatie de influente, de la The Byrds sau John Cale la Husker Du, The Ramones si My Bloody Valentine.

Trupa are la activ trei albume de studio: Weirdo Rippers (FatCat Records, 2007), Nouns (Sub Pop, 2008) si Everything in Between (Sub Pop, 2010), materiale ce au adus formatiei recunoasterea intr-o varietate de medii artistice.

Lansat in septembrie anul trecut de prestigioasa casa de discuri Sub Pop, cel mai nou album No Age, intitulat Everything in Between, a fost repede catalogat de critici drept dovada maturitatii artistice dobandite de formatie.

Primul single, Glitter, atrage atentia asupra sound-ului noise pop caracteristic, formatia experimentand in continuare cu sample-uri melodioase, ritmuri dezorientate si versuri criptice.

Joi, 21 aprilie, turneul de promovare a noului album No Age se opreste si la Bucuresti, in Club Control, dupa o serie de aparitii live zgomotoase, in Europa si Statele Unite.

In deschiderea concertului No Age, doua prezente interesante pe scena bucuresteana de rock alternativ: The Mono Jacks si Coughy.

Formata in 2008, de Doru Trascau (chitara, voce) si Dorian Cazacu (tobe), cu Florin Vasile (chitara, voce) si Alex Voicu (bas), trupa The Mono Jacks a lansat recent albumul de debut, Now In Stereo, un produs 100% independent.

Primele trei single-uri, Maria, Come Back Girl si Push The Pedal, au ocupat pozitii de varf in clasamentele Radio Guerrilla si City FM.

Coughy – un experiment audio-vizual nascut din dorinta de a improviza live pana la epuizare se compune din: Vlad Stoica (sampler, clape, drumpad), Ovidiu Bejan (voce, chitara, percutie) si Color Nurse (visuals si noise).

Concertul No Age la Bucuresti este prezentat de OneDay si Club Control si promovat de Radio Guerrilla.

Evenimentul va incepe dupa ora 21.

Biletele, in valoare de 30 de lei, vor putea fi achizitionate in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (Str. Academiei, 19).نمشي , adidas bold age leggings girls dance studio – تسوق تشكيلة اديداس اوريجينالز للأطفال مع تخفيضات 25 – 75% أونلاين في السعودية | Nike, adidas, Converse & More

No Age 21 apr 2011
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?