Operators, live la București

September 20, 2019
Club Control
Constantin Mille nr.4
Bucharest

După un show antrenant la Electric Castle, canadienii Operators se întorc în România și vor concerta la București vinerea aceasta, 20 septembrie, după ora 21, la Control Club. Proiectul analog post-punk început de Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) se află într-un amplu turneu de promovare a noului album, Radiant Dawn.

Înființată în 2014, la Montreal, de către Daniel Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits), Devojka și Sam Brown (Divine Fits, New Bomb Turks), trupa Operators are în palmares un EP și un album de debut, Blue Wave (Last Gang Records, 2016), pe lângă recent apărutul Radiant Dawn.

Lansat în luna mai a acestui an, de Last Gang Records, albumul Radiant Dawn conține nouă piese ce îmbină stilul analog post-punk cu timbrul inconfundabil al vocii lui Dan Boeckner, într-un peisaj sonor captivant, alert. Interludiile instrumentale nu fac decât să amplifice atmosfera distopică.

Pentru fanii lui Boeckner, Radiant Dawn reprezintă o mutare logică, de anticipat, în cariera de două decenii a artistului ce reușește să surprindă în continuare cu infuzia de energie proaspătă. Tim Kingsbury (Arcade Fire) cântă la bas în piesa de final. Albumul a fost mixat de Arlen Thompson (Wolf Parade) și Napster Vertigo, care a și produs discul.

Operators au concertat în turnee de-a lungul și de-a latul Americii de Nord, cât și pe continentul european. Muzica lor rezonează atât cu est-europenii, cât și cu publicul de la Primavera Sound Festival, unde au fost invitați să cânte doi ani la rând.

Vineri, 20 septembrie, Operators vin la Control Club cu un show de neratat ce va cuprinde piese de pe noul album, cât și hit-uri din repertoriul Handsome Furs. Ascultă pe Spotify ?

Crosswiring ’80s-Springsteen valor with contemporaneous synth pop, the second album from Dan Boeckner’s disco power trio channels the crushing fear of imminent collapse. – Pitchfork
Concertul Operators de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.Air Jordan 1 Blue Chill Womens CD0461 401 Release Date 4 | Cheap Nike Hyperfuse Basketball Shoes

operators 20 Sep Control
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?