THE RAVEONETTES @ CONTROL CLUB: MARTI, 27 IANUARIE 2015

January 27, 2015
Control Club
Constantin Mille Nr.4
Bucuresti

Cunoscuta formatie daneza The Raveonettes va concerta la Bucuresti, pentru prima data in formula completa, marti, 27 Ianuarie, pe scena Control Club. Trupa se afla in turneul de promovare a celui mai recent album, Pe’ahi. Un numar limitat de bilete in avans s-au pus in vanzare online, pe Easytickets.De la infiintare, The Raveonettes au lansat nu mai putin de sapte albume de studio, au participat la numeroase festivaluri internationale si au primit aprecierile criticilor. EP-ul de debut, Whip It On (Sony Records, 2002), a fost desemnat albumul rock al anului la Premiile Muzicale Daneze (echivalentul Grammy), iar Rolling Stone si Q Magazine au scris despre The Raveonettes ca pionieri ai noului val din muzica contemporana.

Lansat in vara acestui an, noul album The Raveonettes, Pe’ahi, poarta numele unui surfing spot din Maui, insa influentele surf rock nu sunt singurele care fac acest disc diferit de release-urile anterioare ale trupei. Pe’ahi este, intr-un fel, un tribut adus tatalui lui Sune, decedat anul trecut din cauza alcoolismului. Este portretul unei relatii dificile, exprimat cu o candoare si intensitate ce propulseaza sound-ul retro garage al trupei intr-o noua stratosfera muzicala.

«Masterclass in tempestus art-pop – Album of the Week 4/5» – Time Out

«An atmospheric sound, refined without losing its feisty, sometimes bitter vitality» – MOJO

«Still drawn to the dark side and the beauty lurking beneath it» – The Boston Globe

Website | Facebook

Concertul The Raveonettes la Bucuresti este organizat de Control Club si OneDay Live.

Un numar limitat de bilete pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Easytickets.ro. In ziua evenimentului, biletele vor fi 65 de lei, la intrare.

Upcoming 2021 Nike Dunk Release Dates – nike tiempo ii jersey green black friday specials – CopperbridgemediaShops | royal blue nike hyperdunk women largeness 7.5

Raveonettes 27 Ianurie 2015
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?