TROPICS – vineri, 30 martie, in Club Control

March 30, 2012
Club Control
Academiei Nr.19
Bucuresti

Seria live New Pop Order continua vineri, 30 martie, in Club Control , cu un invitat din Marea Britanie: Tropics . In spatele pseudonimului se afla artistul londonez Chris Ward, care, la numai 22 de ani, are deja un album de debut – Parodia Flare (Planet Mu, 2011) – pe care criticii l-au aclamat acordandu-i etichete diverse (de la chillwave la jazz-funk) si l-au comparat cu Odessa canadianului Caribou.
Tropics se inspira din muzica anilor ’70, post-punk si propria copilarie, iar rezultatul este un sound dreamy pop care radiaza nostalgia, calmul si relaxarea unei veri tropicale. Pe alocuri insa, ritmurile se intetesc, iar muzica se transforma intr-un dance pop irezistibil. Inregistrat intr-o debara din propria casa, Parodia Flare, albumul multi-instrumentistului Chris Ward (clape, chitara, bas, percutie) a fost lansat in septembrie anul trecut de prestigiosul label de muzica electronicaPlanet Mu si a atras atentia criticilor, de la Pitchfork si XLR8R la The Guardian.

www.soundcloud.com/tropics

A British multi-instrumentalist with a gift for seamless atmosphere – Fake Plastic Tunes

A little bit chillwave, a little bit polyrhythmic – Chris Ward is totally tropical, but also reminiscent of that snowy animal Caribou – The Guardian

Tropics mastermind Chris Ward is a voracious and accomplished student of sound – Pitchfork

Biletele la concert , in valoare de 15 lei, vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (Academiei, 19).

 adidas calabasas cream factory san jose menu – GZ3194 – adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | Buy Branded Footwear & Shoes Online In India

TROPICS 30 Martie
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?