We Have Band + Yellow @ Control , 5 Noiembrie 2010

November 5, 2010
Control Club
Str. Academiei nr.19
Bucuresti


Dupa un show de succes in ianuarie anul trecut, trupa britanica de electro pop We Have Band revine in Clubul Control din Capitala, pe 5 noiembrie, in plin turneu de promovare a albumului de debut. Daca, in aprilie, norul islandic a amanat reintalnirea trupei cu publicul bucurestean, de data aceasta speram ca singura eruptie sa fie una de entuziasm si buna dispozitie, atat din partea fanilor, cat si din partea celor trei oaspeti londonezi.
In deschidere formatia bucuresteana YELLOW.

We Have Band se afla in turneu de promovare a albumului de debut, concertul de la Bucuresti fiind precedat de o serie de evenimente live in intreaga Europa, printre care un turneu sold out in deschidere la Two Door Cinema Club.

In ultimii doi ani, We Have Band au concertat mult, si-au castigat o baza solida de fani, au incantat publicul din numeroase orase ale lumii cu vibrantul single funk/punk “Oh!” si au fost invitati pe a sasea compilatie Kitsune Maison, cu piesa “Hear It In The Cans”.

O recunoastere formala a muzicii lor s-a produs anul trecut, cand au castigat concursul tinerelor talente organizat de unul din cele mai importante festivaluri din lume – Glastonbury.

Incurajati de recenziile pozitive si aprecierile entuziaste, atat pentru prestatiile live, cat si pentru calitatea si inovatia muzicala, We Have Band au lansat, anul acesta, albumul de debut, WHB, la casa de discuri franceza Naive. Materialul poarta semnatura producatorului Gareth Jones, cel care a lucrat si cu Grizzly Bear, Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Garbage, The Futureheads, Mogwai sau Orbital.

“Divisive” – aparuta ca single in martie – si “Honey Trap” – care asigura coloana sonora a celei mai noi campanii publicitare “Diesel – Be Stupid” – au fost piesele lansate oficial inaintea albumului. In iulie, populara piesa “Oh!”, de asemenea prezenta pe album, a fost relansata ca single, impreuna cu un nou videoclip.

adidas heliopolis hotel in dubai , adidas concord ankle fur sneakers boys running Release Date Info , MysneakersShops | IicfShops, Patike – Nike Air Jordan, Triumph , nike hyperfuse 2015 low speed, Retro Klasici, Sneakers

We Have Band 5 Nov 2010
Abonează-te pentru noutăți
Ne găsești și aici:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?